Patinatge

Un crit de campiona

Skateboard. Mar Barrera confirma els pronòstics i es penja l’or en la modalitat de ‘street’ davant de la també barcelonina Daniela Terol

La rider barcelonina Mar Barrera va confirmar els pronòstics després d’haver estat la millor dissabte en les semifinals al Palau Sant Jordi i ahir al matí es va penjar l’or en la final de street amb 172,67 punts. Barrera va planxar els seus trucs amb habilitat i va completar una gran actuació, tot i que va arrencar amb una mànega més fluixa. En la segona volta es va situar sisena i va enlairar-se al capdamunt amb un darrer truc de gran dificultat, un kickflip backside, que la va enlairar a l’or. El segon lloc va ser per a la barcelonina de només 10 anys Daniela Terol –la més jove–, que va acumular 169,33 punts. Terol va guanyar l’Imagin Extreme al Fòrum l’any passat. La tercera classificada va ser la rider d’Algesires Andrea Benítez, amb 168,33 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)