Waterpolo

Roser Tarragó, Irene González i Paula Crespí, novetats per a Gwangju

Waterpolo. Dotze de les tretze convocades per al mundial són catalanes

Roser Tarragó (Mediterrani), Irene González (Hawai) i Paula Crespí (Sant Andreu) són les tres novetats de la convocatòria de Miki Oca en vista al mundial de Gwangju. Respecte a l’europeu de Barcelona, n’han quedat fora Mati Ortíz« (CN Sabadell), que ja no va jugar el torneig preparatori, Helena Lloret (Sirena Mataró) i Anna Gual (Sant Andreu), que els quedarà el consol de competir en la modalitat de waterpolo-beach, una de les novetats del mundial. “Vaig valorar si tenia prou ganes i motivació, i estic molt contenta de ser aquí un altre cop. L’ambient és molt agradable i tinc moltes ganes de jugar”, assegura Tarragó, que torna a la selecció espanyola després dels Jocs de Rio i d’un temps allunyada del primer nivell. “Estava cremada”, admet la jugadora mataronina. També és a la llista Maica García (CN Sabadell), que fa un parell de setmanes va ser intervinguda d’un metacarp de la mà dreta.

Com és habitual, de les tretze convocades, dotze són catalanes, amb l’excepció de la madrilenya Pili Peña, que després d’haver passat pel CN Sabadell i el Sant Andreu, el curs vinent militarà al CN Terrassa. A més de les ja esmentades, completen la convocatòria: Laura Ester, Paula Leitón, Anni Espar, Judith Forca i Bea Ortíz (CN Sabadell); Maria Elena Sánchez (Sant Andreu), Marta Bach (La Sirena CN Mataró) i Clara Espar (CE Mediterrani).

La Federació Internacional de Natació (FINA) ha introduït com a novetat en aquest mundial el waterpolo-beach, i el combinat espanyol és un dels convidats, juntament amb Austràlia, Xina i els Estats Units. La selecció, dirigida per Javi Aznar, és íntegrament catalana: Alejandra Aznar, Sílvia Morell i Anna Gual (CN Sant Andreu), Helena Lloret i Alba Bonamusa (La Sirena CN Mataró), Helena Dalmases (CE Mediterrani) i Sandra Domene (CN Terrassa).

L’expedició de la selecció espanyola marxarà dimecres cap a Gwangju i diumenge ja debutarà contra Grècia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)