Tennis

Robredo, soci ambaixador del CT Girona

Tennis. L’olotí, el millor de la història del tennis gironí, participarà en actes de promoció del club i ajudarà a impulsar la base

Tommy Robredo i el Club Tennis Girona han arribat a un acord per convertir el millor jugador del tennis gironí en el nou soci ambaixador de l’entitat per promocionar la base. El president del CT Girona, Carles Montañés, va valorar molt positivament la vinculació: “Per al club és un orgull perquè a partir d’ara es podrà associar la seva imatge amb la nostra.” L’olotí, de 37 anys i 168è de l’ATP, que en les darreres setmanes ha guanyat dos tornejos, es va mostrar satisfet: “Sempre m’han tractat molt bé i em fa il·lusió.” Montañés va explicar que la gent el podrà veure a les instal·lacions ja “entrenant-se o fent actes promocionals.”

Retorn als orígens

Robredo, que ahir va fer una exhibició amb el maçanetenc Pol Toledo, tornarà a entrenar-se al club gironí. “Per mi és un orgull que el CT Girona em faci ambaixador perquè és un club en què he practicat de vuit a dotze anys, quan hi venia un cop a la setmana”, va dir. El vincle s’allargarà un any, fins al juliol del 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)