Més esport

Somriures i una llàgrima

Gimnàstica. El Salt Gimnàstic Club tanca els estatals amb 37 podis entre totes les categories, però amb la lesió de Nora Fernández

El Salt Gimnàstic Club va destacar en els campionats estatals de base i via olímpica d’artística femenina i masculina a València. L’entitat saltenca, que enguany celebra el seu 40è aniversari i que ja va guanyar la Lliga Iberdrola el juny a Vic, va participar-hi amb 70 gimnastes i va aconseguir 37 podis.

“Bones sensacions pels resultats però angoixa per la lesió al genoll de la Nora Fernández. Estic contenta perquè hi hem arribat, però el que més costa és mantenir-se”, assegura la directora tècnica Montse Hugas.

“M’agradaria destacar la millora en l’apartat masculí, els sis premis col·lectius i el retorn de la Sara Coll. Ara una setmana de descans i a preparar el mundial de Stuttgart de l’octubre”, diu Montse Hugas, que destaca Pau Jiménez, Bonnie Godino, l’equip open femení i el de via olímpica 8 femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)