Patinatge

Nil Llop, or en esprint

Velocitat. El velocista del Cobra del Prat de Llobregat arriba al mateix temps que el patinador colombià però els jutges desqualifiquen el rival

El jove patinador català del Cobra del Prat de Llobregat Nil Llop va obtenir ahir a la pista del front marítim l’or en la final dels 500 metres esprint júnior dels World Roller Games. Llop va entrar al mateix temps que el representant colombià. Després d’uns minuts d’incertesa, els jutges van desqualificar el seu rival per una maniobra il·legal. La plata va ser per al patinador de la Xina Taipei Li-Yang Kuo, i el bronze se’l va endur l’alemany Timo Lehnertz. És la segona medalla del velocista, que ja s’havia penjat el bronze en els 200 metres. El català també va ser quart dimarts en el relleu júnior masculí dels 3.000 m. En la mateixa disciplina júnior femenina, la saragossana de divuit anys Nerea Langa també va pujar al lloc més alt del podi en una jornada en què els colombians no van exercir un domini tan insultant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)