Tennis

Halep i Serena jugaran la final de Wimbledon

Tennis. La romanesa s’ha desfet de Svitolina per 6-1 i 6-3, mentre que la nord-americana no ha donat cap opció a Strycoba i ha guanyat per 6-1 i 6-2

Simona Halep i Serena Williams disputaran la final femenina de Wimbledon després de guanyar sense gaires problemes les semifinals. La romanesa, setena favorita, s’ha desfet de l’ucraïnesa Elina Svitolina (8) per 6-1 i 6-3 en una hora i dotze minuts, mentre que la nord-americana, l’onzena cap de sèrie, no ha donat cap opció a la txeca Barbora Strycona i en una hora l’ha derrotat per 6-1 i 6-2. Aquesta serà la primera final de Wimbledon que jugarà Simona Halep, mentre que per Serena Williams serà l’onzena i buscarà el seu vuitè títol. Les dues finalistes s’han enfrontat en deu ocasions amb nou victòries per la nord-americana i una, l’any 2015, per la romanesa. Només s’han trobat un cop a Wimbledon, en la segona eliminatòria de l’any 2011 amb triomf de Serena Williams.

L’enfrontament entre Simona Halep i Elina Svitolina ha sigut molt disputat en els primers jocs i s’han trencat el servei mútuament. La romanesa ha fet un segon break en el quart i a partir del 3-1 s’ha distanciat en el marcador clarament fins el 6-1 del primer parcial. En el segon set el marcador s’ha mantingut anivellat tot i que Simona Halep ha sigut molt sòlida en el seu servei i n’ha guanyat tres de seguits en blanc. En el setè joc ha trencat el servei de l’ucraïnesa i ha estat suficient per emportar-se el set, la victòria i la classificació per la final.

Serena Williams s’ha mostrat intractable gairebé des de l’inici, ha trencat en dues ocasions el servei de Barbora Strycova i s’ha imposat en el primer set per 6-1 en menys de mitja hora. En el segon la txeca ha intentat oposar una mica més de resistència però dos breaks han situat a Serena Williams en una nova final de Grand Slam.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)