Natació

Carbonell, segona en la preliminar de solo tècnic

Natació artística. La final es disputarà demà a les 12 del migdia

La barcelonina Ona Carbonell ha encetat la participació de la delegació catalana en el mundial de Gwangju amb el segon lloc en la ronda preliminar del solo tècnic, que la situen en disposició de lluitar per les medalles amb vista a la final de demà al migdia (12h hora catalana). Amb 91,8259 punts, Carbonell només ha cedit davant de la russa Svetlana Kolesnichenko (94,1126), vigent campiona mundial, tot i que no té gaire lluny ni a la japonesa Yukiko Inui (91,7824) ni la ucraïnesa Marta Fiedina (90,6797). “Crec que ha agradat, estic satisfeta. Són molts anys a l’esport i em fa créixer com a esportista el fet de no només buscar la millora dins l’aigua, sinó intentar arriscar, fer coses noves i aportar alguna cosa diferent a l’esport”, ha sentenciat la nedadora després d’haver interpretat un original número titulat Mandela, inspirat en els valors de l’esport.

En la preliminar del duet tècnic, Paula Ramírez (Kallípolis) i Sara Saldaña (Sincro Retiro) han ocupat la setena posició (87,4027). El primer lloc ha estat per a les russes Svetlana Kolesnichenko i Svetlana Romashina (95,9501).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)