Ciclisme

Groenewegen, el més ràpid en l’etapa més llarga del Tour

Ciclisme. L’holandès del Jumbo-Visma obté la victòria a l’esprint a Chalon-sur-Saône en una jornada sense canvis en la general

L’holandès Dylan Groenewegen (Jumbo-Visma) s’ha imposat a l’esprint en l’etapa més llarga d’aquest Tour, amb 230 km de recorregut entre Belfort i Chalon-sur-Saône. Un perfil pla i una llarga recta d’arribada, de 1,6 km, convertien aquesta jornada en ideal per als homes més ràpids del pilot. Groenewegen ha estat el més fort en els metres finals i ha arribat a meta per davant de Caleb Ewan (Lotto Soudal) i Peter Sagan (Bora Hansgrohe) en una etapa que ha anat més lenta del que estava previst i que s’ha allargat fins a les 6h02:44. És la dotzena victòria de l’holandès aquesta temporada i la seva tercera en el palmarès del Tour. Pel que fa a la general, no hi ha canvis i Giulio Ciccone, que ha vist com se li ampliava el contracte amb el Trek fins al 2021, manté els 6 segons de marge respecte de Julian Alaphilippe (Deceuninck).

Els protagonistes de la jornada han estat els francesos Stéphane Rossetto (Cofidis) i Yoann Offredo (Wanty-Gobert), que han estat engolits pel gran grup després de 218 km d’escapada. A menys de 13 quilòmetres per a la meta s’ha esvaït definitivament la seva aventura.

El Tour fa demà la seva primera incursió en el Massís Central amb l’etapa entre Mâcon i Saint-Étienne, de 200 km de recorregut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)