Natació

Ona Carbonell, plata en el solo tècnic

Natació. La barcelonina acaba segona en la final i estrena el medaller per a la delegació catalana en el mundial de Gwangju

La barcelonina Ona Carbonell ha ocupat la segona posició en la final del solo tècnic i ha obert el medaller per a la delegació catalana en el mundial de Gwangju. La nedadora del CN Sabadell ha tornat a excel·lir en la seva arriscada aposta per una coreografia marcada per un discurs de Nelson Mandela evocant els valors de l’esport. Carbonell, que ha intervingut en la penúltima posició de la final, ha sabut convèncer els jutges i ha obtingut dues dècimes més en impressió general que la seva gran rival, la japonesa Yukiko Inui. Al final, la catalana ha sumat 92,5002 punts, per 92,3084 de la nipona, que s’ha estrenat en un gran podi. El títol, sense discussió, ha estat per a la russa Svetlana Kolesnichenko, que al ritme del Survive de Lara Cross ha obtingut una valoració de 95,0023 i ha revalidat l’or de Budapest 2017. Amb la plata d’avui, Carbonell ja n’ha obtingut 21 en campionats mundials, des que es va estrenar amb la selecció espanyola en l’edició de Melbourne 2007.

Pel que fa al duet mixt, Pau Ribes i Emma Garcia s’han classificat en sisena posició en la ronda preliminar tècnica (83,7049). La primera plaça ha estat per al duet rus format per Mayya Gurbanberdieva i Alexadr Maltsev (91,5878).

Guillem Pujol, desè

El nedador blanenc del CN Mataró Guillem Pujol ha obtingut una valuosa desena posició en els 5 km d’aigües obertes. Pujol ha cobert la prova disputada en el Yoesu Expo Ocean Park. a uns 100 km al sud de Gwangju, en 53:35.80 i s’ha quedat a 3,40 segons de les places del podi. El primer títol de la competició ha estat per a l’hongarès Kristof Rasovszky (53:22.10). El fondista del CN Mataró també competirà dimarts en la prova de 10 km.

Victòria en waterpolo platja

La selecció espanyola femenina ha fet el seu debut en la modalitat de waterpolo platja, que s’estrena com a esport d’exhibició, amb una victòria contra Austràlia (17-10). Amb quatre jugadores per banda, inclosa la portera, aquesta modalitat és molt més ràpida que el waterpolo a 7. L’equip dirigit per Javi Aznar, i format per set catalanes, ja manava a la mitja part per 7-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)