Tennis

Halep es corona a Wimbledon repassant Williams

Tennis. Ha desactivat des del primer joc a la nord-americana Serena Williams (6-2 i 6-2 en 56 minuts)

Halep a la seva cinquena final de gran slam ha trencat el favoritisme de Serena Williams ha qui ha infringit un correctiu des del primer joc quan li ha trencat el servei a la reina de Wimbledon (6-2 i 6-2).

Halep era conscient que per tenir alguna opció no havia de permetre que Williams dominés i des del primer joc la romanesa ha marcat territori trencant-li el servei. En el primer set s’han vist els nervis de la nord-americana que no ha pogut desplegar el seu letal primer servei. Halep s’ha adjudicat el primer set sorprenentment per la via ràpida en 26 minuts.

La manca de confiança de Williams no li ha donat fluïdesa en el seu joc i Halep, tot el contrari, ha arribat a totes les pilotes. En el cinquè joc del segon set la romanesa ha tornat a trencar el servei a la nord-americana (2-3) i el cop definitiu ha estat en el setè quan li ha tornat a trencar el servei a Williams (2-5). La reina de Wimbledon havia comés en aquell moment 25 errades per només 3 de Halep. La romanesa, veient a la seva rival tocada mentalment, no ha desaprofitat el moment històric per coronar-se per primera vegada a Wimbledon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)