Natació

Pujol, desè a Yeosu

Aigües obertes. El fondista del CN Mataró signa una gran actuació en els 5 km i dimarts competirà en la distància olímpica dels 10 km

El nedador blanenc del CN Mataró Guillem Pujol, l’únic representant català en les aigües obertes del mundial, va signar ahir una valuosa desena plaça en la prova dels 5 km. Amb un grup de 30-40 nedadors molt apilats, el fondista selvatà va saber imposar la seva corpulència (1,92 m i 84 kg), sobretot en el pas per les boies, i aturar el cronòmetre en 53:35.80, a només 3,40 segons de les places del podi. El títol va ser per a l’hongarès Kristof Rasovski, que va cobrir la prova disputada en el Yeosu Expo Ocean Park, a uns 100 km al sud de Gwangju, en 53:22.10.

Pujol tornarà a competir dimarts en la prova dels 10 km, distància olímpica i on es preveu molta més competència. De fet, si el fondista del CN Mataró repetís el desè lloc es guanyaria una plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio, un dels seus objectius en aquest mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)