Patinatge

Segon lloc per als nois i tercer per a les noies

Roller derby. La selecció espanyola masculina perd la final contra els Estats Units (42-37) i la femenina guanya l’Índia (106-14)

Les dues seleccions estatals de roller derby van pujar al podi en l’última jornada de la competició, la masculina va guanyar la medalla de plata i la femenina, la de bronze. El conjunt masculí va perdre la final contra els Estats Units per un ajustat 42-37 després d’un partit molt ajustat en què van anar al davant en el marcador durant molts minuts. Espanya, amb el català Jordi Lino, va anotar el primer punt i va arribar al descans amb un 15-18 a favor. En la segona meitat va arribar a tenir nou punts de marge (15-24), però els nord-americans es van avançar quan faltaven divuit minuts per acabar (30-29). Una gran reacció de l’equip estatal (30-37) va precedir una jugada dels Estats Units a quatre minuts del final en què van aconseguir deu punts de cop i van capgirar el partit definitivament per acabar guanyant per 42-37.

El combinat estatal femení amb set catalanes, Maria Majó, Marina Majó, Mariona Carmona, Mònica Piosa, Noemí Dulsat, Sofia González i Iolanda Font, va guanyar la medalla de bronze al derrotar en el partit pel tercer i quart lloc l’Índia per un clar 106-14, en un enfrontament amb poca història. El títol va ser per als Estats Units, que va derrotar Austràlia per 224-70.