Atletisme

Setmana gran al Serrahima

Atletisme. Avui es disputa el 99è campionat de Catalunya i dimecres vinent el míting Ciutat de Barcelona en un estadi que aquest curs celebra el 50è aniversari de la seva inauguració

L’estadi Joan Serrahima, que enguany commemora el 50è aniversari, serà avui l’escenari del campionat de Catalunya i dimecres del míting de Barcelona en una setmana gran per als aficionats al tartan. Tot i algunes absències obligades, els millors sub-23 són a l’europeu de Gävle, la competició presenta un cartell de primera fila, encapçalat per la velocista Estela García Villalta (Nike), designada com la millor atleta catalana del 2018. Estela figura inscrita tant en els 100 m (12.20 h) com en els 200 m (20.35 h), igual que la seva companya d’entrenament Cristina Lara (FC Barcelona), totes dues a les ordres de Ricard Diéguez. Si es manté aquest programa, serà sens dubte un dels grans duels del campionat.

Tampoc no faltarà a la cita la torrenca Berta Castells (València TiM), una de les atletes més guardonades del campionat, amb dotze títols de martell en el seu palmarès. La seva gran rival tornarà a ser Laura Redondo (FCB). També destaquen altres atletes internacionals com ara Dídac Salas i Igor Bítxkov (perxa), Zoya Naumov (1.500 m), Llorenç Sales (800 m) o Sara Gallego (400 m tanques), entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)