Waterpolo

El debut somiat

Waterpolo. L’equip espanyol, amb sis dianes de la mataronina Roser Tarragó, goleja Grècia (4-14) en l’estrena en el mundial de Gwangju

grècia 4 Espanya 14

GRÈCIA:Stamatopoulou (Kotsioni, ps); Tskoukala (1), Benekou, Eleftheriadou (1), Patra, Avramidou, Asimaki (1), Chydirioti, Kotsia, Ninou, Plevritou i Xenaki (1).ESPANYA:Ester; Bach, A. Espar (1), Ortiz (2), Tarragó (6), González, C. Espar, Peña, Forca (2), Crespí, Maica (2), i Leitón (1).PARCIALS:1-6, 2-2, 0-3 i 1-3.ÀRBITRES:Margeta i Zwart. Eliminades: Kotsia, Clara Espar i Crespí.PÚBLIC:Partit de la primera jornada disputat al centre aquàtic de Nambu.

La selecció espanyola va presentar les seves credencials en el mundial de Gwangju amb una contundent victòria contra Grècia (4-14), vigent subcampiona europea i que a Barcelona havia privat al conjunt de Miki Oca de la final a les piscines Bernat Picornell. El triomf contra les hel·lenes podria facilitar l’encreuament de quarts de final, ja que les altres rivals de grup, el Kazakhstan, que ahir va vèncer Cuba per 6-9, són molt més assequibles.

La posada en escena va ser espectacular. La defensa en zona de Grècia sobre Paula Leitón va deixar via lliure a les canoneres de l’equip, la rubinenca Bea Ortiz i sobretot la mataronina Roser Tarragó, que va tornar a l’alta competició per la porta gran. Dues dianes d’Ortiz i quatre de Tarragó deixaven el partit molt coll avall ja en el primer quart (1-6). En el segon quart, l’equip grec va tenir una tímida reacció (3-8), però en cap cas va poder retallar diferències. Tot i la contundència del resultat, l’equip espanyol no va abaixar el ritme. Excel·lint en defensa i resolutives en atac, van desarborar totalment la resistència de les subcampiones europees. Maica García, que va poder jugar després de l’operació a la mà, Paula Leitón, Anni Espar i Judith Forca es van afegir al festival golejador.

En waterpolo platja, l’equip de Javi Aznar va sumar el segon triomf a costa de la Xina (21-16).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)