Waterpolo

Espanya resol el tràmit contra Sud-àfrica amb suficiència

Waterpolo. El pròxim partit, contra Hongria, decidirà el líder de grup

sud-àfrica 3 Espanya 22

SUD-ÀFRICA:Madi; Le Roux, Rezelman, Badenhorst, Coryndon-Baker, van Zyl, Evezard (1), Rodda (2), Cronje, Spencer, Neill i Stewart.ESPANYA:López Pinedo; Munárriz (2), Granados (4), De Toro, Cabanas (1), Larumbe (1), Barroso (1), Fernández, Tahull (4), Perrone (4), Mallarach (5), Bustos (1) i Lorrio.PARCIALS:1-6, 1-5, 1-4 i 0-8.ÀRBITRES:Waldon i Putnikovic.

La selecció espanyola va resoldre amb suficiència el tràmit contra Sud-àfrica i ja està a punt per al duel, molt més exigent, contra Hongria (a les 4.10 h de la pròxima matinada), que ben segur decidirà el líder del grup C i l’accés directe als quarts de final del mundial. El conjunt magiar també va golejar Nova Zelanda en l’altre partit de la jornada (4-24). La selecció de David Martín es va mostrar molt efectiva en les jugades de superioritat –en va convertir 8 de 9– i va encarrilar la victòria des del primer quart (1-6). El tècnic barceloní va poder donar minuts de joc als tretze convocats –Guillem García va ser l’últim descartat– i en l’aspecte golejador van destacar les cinc dianes de Mallarach, i les quatre de Granados, Perrone i Tahull.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)