Ciclisme

Wout van Aert guanya l’etapa i l’Ineos pica fort

Ciclisme. El belga del Jumbo guanya la desena etapa del Tour, després de superar els grans velocistes, mentre Geriant Thomas i Egan Bernal ja són segon i tercer

Wout van Aert ha donat la quarta victòria d’etapa al Jumbo en un esprint en què la jove promesa belga de 24 anys i sortida del ciclocròs ha superat els grans especialistes a les arribades com Sagan, Viviani o Ewan en una etapa de 217 quilòmetres.

Una etapa marcada pels talls en el pilot, que permet l’Ineos posicionar-se a la general amb Geraint Thomas i Egan Bernal segon i tercer darrere Julian Alaphilippe perquè el candidats al mallot groc a París com Pinot o Uran han cedit 1:40 a l’arribada. L’altre gran damnificat és Mikel Landa, que ha sortit de la carretera i cedia més de dos minuts.

Els més forts

L’Ineos i el Deceuninck han trencat el pilot, després d’un primer intent de l’Education First a 40 quilòmetres per a l’arribada. Homes de la general com Uran, Porte i Pinot o Nibali, Ciccone i Groenewegen s’han quedat en un segon grup i, mentre els Movistar amb Quintana i Valverde col·laboraven en l’estratègia dels més forts Mikel Landa ha patit una caiguda que ha obligat els seus companys a esperar l’alabès que ha sortit de la carretera després de tocar amb l’espatlla d’un altre home.

Ineos de seguida ha vist l’oportunitat de donar un cop d’autoritat a la general, amb l’ajuda del Deceuninck i el Bora i amb més d’un minut respecte el grup de Pinot i 1:40 sobre el de Mikel Landa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)