Patinatge

Planiol: “Estem feliços”

Patinatge. L’entrenador i coreògraf del CPA Olot, subcampió al Sant Jordi, destaca el salt que va fer l’equip des de l’europeu i l’emoció de brillar en un escenari tan majestuós

L’entrenador i coreògraf del CPA Olot, Ricard Planiol, va viure una jornada intensa diumenge. Va ser el director artístic de la cerimònia de clausura, però abans va haver d’animar les patinadores que defensava el títol mundial de grups de xou –l’Olot n’acumula dotze– després d’una temporada plena d’entrebancs. “Finalment vam poder transmetre el missatge que volíem, i veure el Sant Jordi dempeus amb la nostra actuació, malgrat que hi va haver alguna petita errada, va ser una de les coses més emocionants que hem viscut els últims anys, malgrat que aquesta vegada no hem estat els campions.”

El CPA Olot, que va ser quart en l’europeu, no ha tingut un curs fàcil. “Hem tingut lesions, patinadores que no han aguantat la pressió i ens ha costat; arribar al Sant Jordi ha estat una odissea però veure que al final tots vam poder gaudir del xou va ser tot un premi. Algunes patinadores, que ja han estat campiones del món, em van reconèixer que havia estat la millor experiència de la seva vida i ho puc entendre.”

Planiol va explicar que només va tenir tres sessions –una al Sant Jordi– per assajar l’actuació dels 250 patinadors que van cloure plegats els World Roller Games. “No vaig poder reflectir tot el que volia, però tots vam quedar molt contents amb l’espectacle.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)