Natació

Pujol, 28è en els 10 km

Aigües obertes. El fondista blanenc del CN Mataró es queda a 1:56 del desè lloc, que fixava els primers bitllets per als Jocs de Tòquio

El blanenc Guillem Pujol (CN Mataró) haurà de persistir en el seu somni per competir en uns Jocs Olímpics. Ahir en els 10 km del mundial, en la primera oportunitat per segellar el bitllet olímpic, va ocupar la 28a posició amb un registre de 1h50:11. El primer tall olímpic estava fixat en la desena plaça, que es va aconseguir amb un registre de 1h48:05. Pujol, que va acreditar un valuós desè lloc en els 5 km en la jornada de dissabte, no va poder assolir el seu objectiu en una prova de molta més exigència i competència. El títol en la prova disputada en el Yeosu Expo Ocean Park, a uns 100 km al sud de Gwangju, va ser per a l’alemany Florian Wellbrock (1h47:55). L’altre representant de la selecció espanyola en la cursa, el fondista de Cartagena Alberto Martínez, va acabar vuitè (1h48:02) i, per tant, si que es va guanyar la plaça per a Tòquio. Pujol ho haurà de tornar a intentar en el preolímpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)