Espanya marca diferències en el segon quart

Waterpolo. El Kazakhstan només resisteix el ritme en el tram inicial

Espanya 18 kazakhstan 6

ESPANYA:Sánchez; Bach, A. Espar (1), Ortiz (3), Tarragó (2), González (3), C. Espar (2), Peña (1), Forca (3), Crespí, Maica (1), Leitón (2) i Ester.KAZAKHSTAN:Zharkimbayeva; Akilbayeva (1), Turova, Zakirova, Roga, Novikova, Muravyeva, Yeremina (2), Myrzabekova (1), Mirshina (2) i Khritankova.PARCIALS:3-1, 7-3, 3-1 i 5-1ÀRBITRES:Moller i Zwart. Eliminades: Bach i Yeremina.

La selecció espanyola va resoldre amb contundència el segon escull del mundial contra el Kazakhstan i demà tancarà la fase de grups com a líder contra Cuba (1.30 h), un altre rival molt accessible. Les cubanes van perdre ahir contra Grècia (4-20). Sense l’exhibició de recursos del debut contra Grècia, l’equip de Miki Oca va portar la iniciativa des del primer moment (3-1), però no va ser fins al segon quart (10-4) que va marcar diferències contra un conjunt kazakh limitat físicament. Elena Sánchez va ser ahir l’encarregada de defensar la porteria espanyola i totes les jugadores de camp van disposar de minuts. A tall anecdòtic, es va sol·licitar el VAR per donar validesa a un gol de Leitón, que finalment va pujar al marcador.