Espanya flaqueja en defensa

Waterpolo. Un parcial de 6-0 entre el segon quart i el tercer ensorra les aspiracions de l’equip de David Martín contra una Hongria superior. L’equip espanyol tancarà la fase de grups contra Nova Zelanda i haurà de jugar els vuitens de final

hongria 13 Espanya 11

HONGRIA:Nagy; Angyal (1), Manhercz (2), Zalanki (3), Vamos (1), Mezei, Sedlmayer (2), Jansik (2), Pohl, Batori (1) i Harai (1).ESPANYA:López Pinedo; Munárriz (2), Granados (3), De Toro (1), Larumbe, Cabanas, Barroso, Fran Fernández (1), Tahull (-), Felipe Perrone (2), Mallarach (1), Bustos (1) i Lorrío.PARCIALS:4-2, 5-4, 3-0 i 1-5.ÀRBITRES:Margeta i Goldenberg.

La selecció espanyola va perdre contra Hongria (13-11), la seva gran rival de grup, i haurà de passar pel peatge dels vuitens de final del mundial. El conjunt de David Martín va fer excessives concessions en defensa –els magiars van anotar set de les vuit superioritats– i va anar sempre a remolc del rival. Un parcial de 6-0, entre el minut 6:34 del segon quart i el final del tercer, va deixar l’equip espanyol (12-6) sense possibilitats de guanyar. La reacció final (1-5), amb gols de De Toro, Munárriz, Mallarach, Fernández i Perrone, només va servir per maquillar el resultat. El tècnic, David Martín, va assumir la superioritat del rival: “El fet que Hongria s’escapés d’entrada ens ha complicat el partit. Ells tenen jugadors amb molt de talent i han sabut jugar amb tranquil·litat. Hem fallat en la defensa d’home de més i a partir d’aquí ens ha entrat l’ansietat i ens hem precipitat. En tot cas, això no s’ha acabat i sabem que haurem de jugar els vuitens de final.” Espanya acabarà demà (2.50 h) la fase de grups contra Nova Zelanda.