Natació

Ona Carbonell, subcampiona en solo lliure

Natació artística. La barcelonina obté la tercera medalla a Gwangju i ja n’ha guanyat 23 en set participacions en mundials

La barcelonina Ona Carbonell ha engrandit la seva llegenda i aquest migdia ha assolit el subcampionat de solo lliure, el que suposa la seva tercera medalla a Gwangju i la 23a en set participacions mundialistes. Carbonell és la nedadora amb més medalles en mundials, i entre els homes només la superen dues estrelles de la dimensió de Michael Phelps (33) i Ryan Lochte (27). Com en la rutina preliminar, la nedadora del CN Sabadell només s’ha vist superada per la russa Svetlana Romaxina, una altra de les icones de l’especialitat i que ja suma 21 medalles, totes d’or, en el seu compte particular. Carbonell en té una d’or, onze d’argent i dotze de bronze.

En la final d’avui Romaxina ha obtingut una nota de 97,133 punts, Carbonell, 94,5667, i ha completat el podi la japonesa Yukiko Inui (93,200), que ha tornat a superar la ucraïnesa Marta Fiedina (92,5667).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)