Ciclisme

Caleb Ewan (Lotto Soudal) s’estrena en el Tour

Ciclisme. Després d’una etapa tranquil·la, el pilot afronta a partir de demà l’alta muntanya amb dos ports de primera als Pirineus

L’australià Caleb Ewan (Lotto Soudal, 25 anys), un dels joves candidats a quedar-se amb el tron de millor esprintador mundial, s’ha estrenat finalment en el Tour de França amb una victòria a Tolosa superant amb un últim cop de ronyó l’holandès Dylan Grenewegen (Jumbo-Visma), que aspirava a a la seva segona vcitòria. Elia Viviani (Deceuninck-Quick Step) ha quedat tercer, però sense possibilitats reals de lluitar per la victòria.

L’etapa ha tingut poca història. L’escapada de quatre ciclistes no ha inquietat al pilot que ha pensat més en el futur immediat, les etapes dels Pirineus, que comencen demà, i la contrarellotge de divendres a Pau. Nairo Quintana (Movistar) ha tingut un petit incident però tant ell com el seu equip han reaccionat ràpidament. Alaphilippe conserva el lideratge i demà, camí de Bagneres de Bigorre, té la primera prova de foc per defensar-lo: dos ports de primera, la Pèira Sorda (1.569 m), tot un clàssic al Tour, i el de l’Hourquette d’Ancizan (1.564 m), a 30 quilòmetres de l’arribada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)