Espanya tanca la fase de grups golejant i com a líder

Waterpolo. L’equip d’Oca supera Cuba i accedeix directament als quarts del mundial

cuba 6 Espanya 19

CUBA:Zunzunegui, Ramos; Grau , Chávez (2), T. González, Carrasco, Bernal (3), Plasencia, A. González (1), Díaz, Fría, Santana i Ramírez.ESPANYA:Ester, Sánchez; Bach, A. Espar (2), Ortiz (4), Tarragó, I. González (1), C. Espar, Peña (1), Forca (3), Crespí (3), Maica (4) i Leitón (1).PARCIALS:0-7, 1-6, 4-3 i 1-3.ÀRBITRES:Moller i Cheng.

Tres jornades i tres golejades. La selecció espanyola va tancar ahir la fase de grups amb un full de resultats immaculat i amb una altra victòria sense pal·liatius contra Cuba. El lideratge de grup li ha obert l’accés directe als quarts de final, que es jugaran dilluns (10 h) contra el vencedor del partit de vuitens entre Holanda i el Canadà. El conjunt de Miki Oca, molt superior al de Cuba, ja va deixar el duel encarrilat en el primer quart (0-7), amb els gols molt repartits. El guió va ser el mateix en el segon quart, en què l’equip caribeny va poder per fi encetar el seu caseller amb un gol de penal (1-13). Amb el partit sentenciat, Cuba es va permetre el luxe de guanyar el tercer període (4-3) en un partit que ja no va tenir més recorregut. Els quarts ja seran una altra història.