Waterpolo

Espanya tanca la fase guanyant Nova Zelanda

Waterpolo. Va assegurar-se la segona posició del grup C amb una clara victòria (3-23). El seu rival en els vuitens de final serà el Japó

NOVA ZELANDA 3 ESPANYA 23

NOVA ZELANDA:Dymond, Fountain, Lewis, Brown (1), Pike, Stankovich (1), Small, Sunde, Potaka, Sean Bryant, Matthew Bryant, Clark (1) i Newcombe.ESPANYA:López, Lorrío, Munárriz (1), Granados (4), De Toro (1), Cabañas (3), Larumbe (1), Barroso (6), Fernández (1), Tahull, Rocha (3), Mallarach (3) i Bustos.PARCIALS:0-8, 1-5, 1-7 i 1-3.ÀRBITRES:Cheng i Putnikovic. Eliminat: Lewis.COMENTARI:Últim partit del grup C, disputat a la piscina del centre aquàtic de la Universitat de Nambu.

Espanya jugarà contra el Japó els vuitens de final de waterpolo després d’acabar segona en el grup C. La selecció de David Martín va tancar la fase regular amb una victòria contundent contra Nova Zelanda (3-23). En l’altre partit del grup C, Hongria va confirmar la primera posició amb victòria contra Sud-àfrica (5-23) i accedeix directament als quarts de final. El partit contra la selecció oceànica no va tenir història. “Ha anat bé per agafar el ritme”, va explicar el tècnic de la selecció espanyola, que en el primer quart ja dominava 0-8. “Ara hem d’estar preparats, crec que arribem als vuitens de final en bon estat de forma. A partir d’ara comença la guerra. Els partits seran a vida o mort”, hi va afegir Martín.

Espanya ja va guanyar el Japó fa un mes, en un partit de la superfinal de la lliga mundial (10-18). La semifinal es disputarà demà (10 h), i el vencedor jugarà els quarts de final contra Sèrbia. La resta d’eliminatòries seran: Montenegro-Austràlia (7 h) Grècia-Estats Units (8.30 h) i Sud-àfrica - Alemanya (11.30 h). Itàlia i Croàcia també van accedir directament a quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)