Ciclisme

Jofre Cullell dona un altre títol a la selecció catalana

Ciclisme. Catalunya es refà d’un mal inici a la cursa de relleus del campionat estatal amb la darrera volta del corredor del Megamo i guanya la prova per quinzè cop en menys de 20 anys

Jofre Cullell (Megamo) ha donat a la selecció catalana el quinzè títol en la cursa de relleus del campionat estatal que es disputa fins diumenge a Arguedas (Navarra), per la qual Catalunya era la favorita perquè duia 14 títols en 18 edicions.

El corredor sub-23 de Santa Coloma de Farners ha començat el seu torn, el darrer, a 37 segons del cap de cursa que llavors era La Rioja i després que una incidència mecànica tot just començar obligués la selecció que dirigeix Anna Villar a anar amb el peu canviat.

Cristofer Bosque en elit, Txell Figueras en elit femenina i Roger Ferrer en la categoria júnior havien fet els anteriors relleus. Galícia ha acabat segona i Andalusia ha completat el podi en la tercera posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)