Atletisme

Karsten Warholm trenca una altra barrera

Atletisme. El noruec s’imposa en els 400 metres tanques de Londres i tomba la seva pròpia plusmarca europea (47.12)

El jove atleta noruec Karsten Warholm va batre en la primera jornada de la Diamond League de Londres el rècord d’Europa dels 400 m tanques i el va deixar en 47.12, molt per sota de la seva anterior plusmarca dels Bislett Games (47.32). Warholm va fer la setena volta més ràpida de la història a un pista amb tanques.

Aquesta prova, amb tot, no era puntuable per a la Diamond. Entre les que sí hi figuraven va sobresortir la final dels 100 m tanques femenins en la qual la jamaicana Danielle Williams va rebaixar el rècord del seu país (13.12), va fer la millor marca de la temporada i la setena millor de tots els temps. L’afició local va poder gaudir d’una de les triomfals prestacions de la millor atleta del país, Laura Muir, imponent en els 1.500 m. Una altra de les joves figures de l’atletisme europeu i noruec, Jakob Ingebrigsten, va fer de les seves en els 5.000 m rebaixant en 15 segons la seva marca personal (13:02.03, rècord del seu país) i quedant-se a poques centèsimes del triomf, que va ser per a l’etíop Gebrhiwet (13:01.86). En els 100 m el més ràpid va ser el sud-africà Simbine (9.93).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)