Atletisme

Bronzes per a Sara Gallego i Mariona Garcia a l’europeu sub-20

Atletisme. Les dues atletes catalanes milloren les seves marques en un campionat que encara pot donar, aquesta tarda, més èxits a l’atletisme català

Les atletes catalanes Sara Gallego i Mariona Garcia han obtingut aquesta matí a Boras (Suècia) la medalla de bronze en els 400 m tanques i els 10 km marxa respectivament en el campionat d’Europa sub-20. Gallego, que arribava a la final amb la tercera millor marca, ha millorat la seva actuació de les eliminatòries i les semifinals i ha completat la volta a l’estadi amb la seva millor marca de la temporada (57.44), un èxit dedicat a Armando Álvarez, l’entrenador que la va portar a l’elit i que ha mort aquest any. L’or ha estat per a la holandesa Femke Bol (56.25) i plata, per a l’hongaresa Sára Mátó (56.89). En els 10 km marxa Mariona Garcia ha fet marca personal (46:50.50) en una prova en què Mireia Urrutia ha estat sisena també amb marca personal (47:48.93). En la final dels 3.000 m la fondista Elia Saura també ha quedat sisena (9:33.86), a tocar del bronze (9:33.42, Elisa Duceli, Itàlia).

Aquesta tarda Maria Vicente i Jaël Bestué disputaran la final dels 4x100 m i Bernat Erta, la dels 4x400 m.

Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)