Més esport

Tres triatletes catalanes a Edmonton

Triatló. Sara Pérez en la vintena posició, Carol Routier en la 29 i Anna Godoy a la 34 tanquen el segon cicle de la classificació per als Jocs de Tòquio, a Canadà

L’australiana Emma Jackson ha guanyat la cursa femenina de les sèries mundials de triatló, la darrera cursa regular del circuit de referència que es tanca amb la final a Lausana en la distància olímpica i la que tancava el segon cicle de la classificació per ser als Jocs de Tòquio l’estiu que ve.

La barcelonina Sara Pérez ha estat la millor de les tres catalanes que competien al Canadà. Vintena a la línia d’arribada, ha liderat la natació amb un atac a l’inici i formant un grup amb tres unitats més que seguia un altre que liderava Carol Routier, finalment 29a mentre Anna Godoy ha acabat en el lloc 34. De les tres catalanes, la banyolina i la única en competir en una cita olímpica, és quarta del rànquing entre les representants de la federació espanyola que aspiren a ser als Jocs.

En la cursa masculina el balear Mario Mola ha acabat segon darrere el britànic Jonathan Brownlee.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)