Waterpolo

Espanya goleja el Japó i se les haurà amb Sèrbia

Waterpolo. Els asiàtics resisteixen durant mig partit, però l’encert d’Alberto Munarriz (6 gols) i un demolidor parcial de 6-1 permeten l’equip espanyol classificar-se per als quarts

ESPANYA 15 JAPÓ 7

ESPANYA:López Pinedo (Lorrio); Munárriz (6), Granados (2), De Toro (1), Cabanas, Larumbe, Barroso (2p), Fran Fernández, Tahull (2), Felipe Perrone (1), Mallarach (1) i Bustos.Japón:Tanamura; Adachi (2), Koppu (-), Shiga (1), Yoshida, Iida, Shimizu (1), Takata (1), Arai (1), Inaba (1), Okawa i Iraki.PARCIALS:2-1, 3-3, 4-2 i 6-1.ÀRBITRES:Voevodin (Rússia) i Willias (Sud-àfrica).

Sis gols d’Alberto Munarriz i un demolidor parcial final (6-1) van donar a la selecció espanyola la classificació per als quarts de final del mundial, en què demà l’espera Sèrbia, el botxí del combinat estatal en la final de l’europeu de Barcelona. Tot i la diferència final, el partit va ser complicat per l’estil atípic dels asiàtics, basat en el contraatac i a revolucionar el partit.

L’encert en el xut exterior en les jugades de superioritat va ser clau per a l’equip de David Martín, ja que en va aprofitar 8 de les 15 que va tenir. Després de dos quarts igualats en què el porter japonès Tanamura va mostrar un excel·lent nivell, el partit es va començar a trencar en el tercer quan el mariner Munarriz va deixar anar el braç (7-4). Els últims vuit minuts, els japonesos es van quedar sense arguments i el combinat estatal va decidir per la via ràpida amb un parcial de 6-1 i amb López Pinedo (70 per cent d’aturades) fent de les seves sota els pals.

El rival en quarts, Sèrbia, sempre és favorit, però aquesta vegada ha portat al mundial un equip menys experimentat, ja que la victòria en la lliga mundial li va donar la classificació directa per als Jocs de Tòquio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)