Waterpolo

Espanya repetirà la final del mundial contra els Estats Units

Waterpolo. L’equip estatal goleja Hongria (16-10) i a més de lluitar per l’or a Gwangju s’assegura una plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio

La selecció espanyola, amb dotze catalanes, i la dels Estats Units repetiran divendres a Gwangju (11:30 h) la final del mundial de Budapest després d’haver eliminat, respectivament els combinats d’Hongria (16-10) i d’Austràlia (7-2). Els partits com indica el resultat han estat totalment oposats. La semifinal de l’equip espanyol ha estat un festival golejador, mentre que la dels Estats Units les defenses s’han imposat clarament al joc d’atac. Amb l’equip nord-americà ja classificat, l’accés a la final comporta que Espanya es guanya també una plaça directa per als Jocs Olímpics de Tòquio.

Com en la resta dels partits del campionat, el conjunt de Miki Oca ha iniciat el partit molt endollat. El primer parcial ha estat de 5-3, amb tres dianes de la mataronina Roser Tarragó. L’equip espanyol ha continuat molt inspirat de cara a porteria i només les llacunes defensives impedien que obrís un major avantatge en el resultat (10-8). Després de la represa, el conjunt estatal ha fet un pas endavant en defensa, Judith Forca, des de l’arc, ha pres el relleu golejador a Tarragó i ha sentenciat el duel amb un parcial de 4-1 (14-9). Pili Peña i Maica Garcia, que havia estat molta estona a la banqueta amb dues exclusions en el segon quart, s’han afegit al festival golejador, mentre que Laura Ester, tota una assegurança sota els pals, ha estat escollida la jugadora més valuosa del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)