Waterpolo

Maica: “Podem guanyar-les”

Waterpolo. La boia sabadellenca de la selecció espanyola considera que amb vista a la final d’avui (11.30 h) estan aquest cop més a prop dels Estats Units, el gran dominador de la dècada i aspirant a conquerir la tercera corona mundial consecutiva

La selecció espanyola, amb dotze catalanes, lluitarà avui (11.30 h per TdP) per prendre el títol mundial al poderós conjunt dels Estats Units en la repetició de la final d’ara fa dos anys a Budapest. Aleshores les nord-americanes van vèncer per un clar 13-6. De fet, l’equip de les barres i estrelles és el gran dominador de la dècada i, a més dels dos títols olímpics (2012 i 2016), està en disposició d’enllaçar la tercera corona mundial, cosa que no ha pogut fer cap altra selecció. El combinat espanyol, campió a Barcelona el 2013, intentarà evitar-ho. Una de les veus més autoritzades al vestidor de Miki Oca és la boia Maica García, una de les sis supervivents d’aquella final històrica contra Austràlia (6-8). “Estem treballant cada partit juntes, molt unides, i començant amb molta determinació per imposar el nostre estil. Els Estats Units? Tenim la sensació que és la vegada que estem més a prop d’elles. Podem guanyar-les i lluitarem clarament per l’or fins a l’últim minut del partit”, exposa la boia sabadellenca. El seleccionador, Miki Oca, tampoc no renuncia a res: “És un rival potentíssim en tots els sentits, físic, tècnic, tàctic, en defensa, en atac, al contraatac [...]. Penso que hem de preparar molt bé el partit i donar el millor de nosaltres per poder competir. Mostrarem la nostra millor versió i a veure què succeeix.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)