Handbol

El Barça arrencarà la pretemporada el 2 d’agost

Handbol. Farà un estada a Encamp i jugarà dos partits amistosos contra el Kiel i el Montpeller abans d’afrontar la supercopa de Catalunya

El Barça arrencarà la pretemporada d’aquí a una setmana, el divendres 2 d’agost, a la Ciutat Esportiva, on es portaran a terme els habituals tests físics abans d’abordar els principals reptes del curs. Tot seguit es traslladarà cinc dies a Encamp (Andorra), on combinarà el treball físic amb els entrenaments de pista. Thiagus Petrus s’hi incorporarà uns dies més tard, atesa la seva participació en els Jocs Panamericans de Lima amb la selecció del Brasil. El primer test programat serà el diumenge 11 amb el ja tradicional partit amistós contra el Kiel al Lanxess Arena de Colònia. L’equip de Xavi Pascual tornarà a Barcelona per reprendre els entrenaments i el 14 jugarà un segon partit amistós a la pista del Montpeller, en què militen els exblaugranes Gilberto Duarte i Yanis Lenne.

Després d’un cap de setmana de descans, el Barça afrontarà la primera competició oficial amb les semifinals de la supercopa de Catalunya, el dimarts 20 a la pista de la Roca (20.30 h). En cas de victòria, jugaria el divendres 23 la final a Igualada contra el vencedor de l’altra semifinal, entre el Fraikin Granollers i la UE Sarrià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)