Futbol sala

Redondo renova per un any més

Futbol sala. L’entrenador de l’Industrias Garcia de Santa Coloma complirà la quarta temporada al capdavant de l’equip. La plantilla acaba de començar els entrenaments

L’entrenador Òscar Redondo va renovar per una temporada més per l’Industrias Garcia de Santa Coloma i complirà la quarta temporada al capdavant del primer equip de la primera divisió. El tècnic colomenc, de 45 anys, va explicar que la decisió va ser consensuada amb el club i va manifestar: “No vull que un contracte més llarg pugui condicionar possibles decisions durant la temporada o al final de la mateixa.” I també va dir que no sap què farà al final del curs actual. Per a aquesta temporada 2019/2020 els objectius de l’equip seran els mateixos que la campanya passada, aconseguir la permanència en la categoria sense patir, però sense renunciar a jugar la copa d’Espanya i el play-off pel títol.

L’equip de l’Industrias va iniciar ahir la pretemporada, i tindrà diverses cares noves, ja que s’han fet sis fitxatges i ha pujat un jugador del filial. “Crec que hem sigut capaços de confeccionar una plantilla molt completa i equilibrada tenint en compte les nostres possibilitats. Estem molt contents i desitjant començar a treballar amb el grup”, va manifestar el tècnic Òscar Redondo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)