Més esport

L’Estrella Damm, amb tot a favor per endur-se demà la copa del Rei a Palma

Vela. Afronta la jornada final com a líder destacat després de guanyar les dues regates del dia

La 38a edició de la copa del Rei de vela s’acabarà demà a Palma i l’Estrella Damm de Luis Martínez Doreste és el gran favorit per endur-se la victòria en la categoria BMW ORC 1. L’embarcació catalana ha fetg un pas de gegant en treure set punts d’avantatge als alemanys del Black Pearl, vuit a l’argentí From Nou On i 9 al Rats on Fire després d’un ple de victòries en les mànigues disputades entre el matí i la tarda.

L’equip ha sortit molt conscienciat en la prova inaugural del dia de les sèries finals i ha sumat una victòria que l’ha consolidat en la primera posició. El Rats On Fire ha entrat cinquè i s’ha situat a sis punts de l’Estrella Damm. En la segona regata ha seguit la mateixa tàctica i la diferència encara ha estat més àmplia. El project mànager de l’equip, Ricardo Terrades, ha fet un balanç positiu. “Sortíem amb un punt d’avantatge, però podia passar de tot. Hem fet dues grans regates i ara hem d’afrontar l’últim dia amb tranquil·litat i amb la idea de navegar com ho hem fet avui.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)