Tennis

Badosa cau a semifinals

Tennis. La jugadora de Begur cedeix en la semifinal de Karlsruhe en la seva segona presència en aquesta eliminatòria en un torneig WTA

Paula Badosa va perdre per un doble 7-6 (3 i 6) contra la belga Alison van Uytvanck en la semifinal del torneig de Karlsruhe. Era la segona presència de la begurenca nascuda a Nova York en aquesta eliminatòria en un torneig de la WTA, després de ser-hi per primer cop el cap de setmana passat a Palerm.

Badosa, 101 del món, estarà demà entre les 90 millors quan s’actualitzi el rànquing. L’empordanesa té previst jugar l’ITF de Las Palmas la setmana que ve –ha jugat tres finals aquest 2019, a Burnie, les Franqueses del Vallès i Essen– abans de la prèvia de l’obert dels EUA del 19 al 23 d’agost.

La segona favorita del torneig alemany juga la final avui contra la romanesa Patricia Maria Tig, que es va desfer en menys d’una hora de la italiana Jasmine Paolini per 6-2 i 6-0. La primera semifinal val doble. Van Uytvanck (65a del món) va posar-se 3-0 en el desempat del primer set, en el qual les dues jugadores que s’enfrontaven per primer cop es van trencar el servei un cop cadascuna. En el segon, els trencaments van ser quatre per banda amb sis jocs seguits sense que la jugadora que servia pogués guanyar. Badosa va desaprofitar l’oportunitat de tancar aquest segon set amb 5-4 i 6-5 a favor i, a la primera oportunitat que va tenir, la belga va sentenciar la semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)