Handbol

Com si fos el primer dia

Handbol. El Bordils 2019/20 comença a entrenar-se per al setè curs a plata, amb Pau Campos com a novetat. “És molt i molt complicat: cada any més difícil”, diu sobre l’objectiu de salvar-se

El Bordils va fer ahir al vespre al Blanc i Verd el seu primer entrenament en grup, després d’algunes proves la setmana passada, per preparar el setè curs a plata. “Pensava que seria pitjor i la veritat és que han vingut molt bé”, diu Pau Campos, que torna a la banqueta de l’equip dos anys després, sobre l’estat físic dels seus jugadors després del pla que tenia cadascun d’ells per a l’estiu. La tornada del tècnic, que fa dos anys emprenia l’aventura professional al CSM Bucarest, és la gran novetat del Bordils, amb quatre amistosos per afinar el seu estat de forma abans de l’inici de lliga, el 14 de setembre a casa amb l’Antequera.

El Tuïr el 17 d’agost serà el primer rival, a la pista de l’equip d’Esteve Ferrer del 2016 al 2018. El Banyoles, que debutarà a primera estatal al Blanc i Verd el 27 d’agost, la Roca al Vallès el 29 i el Granollers B també a Bordils completen la llista.

“Sí. Les cares són pràcticament les mateixes, tret d’algun jove que ha anat pujant i que jo havia entrenat de manera específica al club i que ja és al sènior. Tenim feina avançada perquè jo els conec a ells i ells a mi”, afirma Campos sobre l’equip que va entrenar cinc anys a primera estatal amb tres fases d’ascens seguides i quatre a la divisió d’honor plata amb les seves permanències. Serà, la setena, un altre repte colossal. “És molt i molt complicat: cada any més difícil”, adverteix. I ho argumenta: “Hem perdut jugadors que s’han jubilat com Marc Combis o l’Uri Márquez, que per feina ja no va acabar la temporada passada, Sergi Mach... I no hem incorporat a ningú. Salta a la vista que la plantilla té menys efectius.”

L’entrenador destaca que incorporen joves i que, com altres anys, quan el club ha perdut referents han sortit relleus com Dalmau Huix, ara al Zamora en el seu tercer any professional a plata, perquè va substituir Edu Nonó.

“M’ho posa tot més fàcil. Primer per la qualitat que tenen, que per això van marxar: la categoria els quedava petita. Però hem de ser conscients que tenen tres anys més i el temps passa per a tothom”, reconeix sobre el retrobament amb Marc Canyigueral, Esteve Ferrer i David Masmiquel, a qui ja no tenia en el darrer curs al Blanc i Verd. “La balança, a l’hora de tornar, va pesar a favor del sí, que hi fossin”, assegura el bisbalenc.

LES DADES

22
jugadors
s’entrenen des d’ahir amb Pau Campos, que compta amb una llista de 19 al primer equip
4
rivals
en amistosos tindrà el Bordils abans de l’inici de lliga: el Tuïr, el Banyoles, la Roca i el Granollers B
Jugadors
1. Jordi González Porter
2. Gerard Farrarons Lateral dret
5. Xicu Reixach Central
8. Marc Prat Extrem esquerre
10. Arnau Palahí Lateral esquerre
11. David Masó Lateral esquerre
13. Joan Vilanova Lateral esquerre
14. David Masmiquel Pivot
15. Marc Canyigueral Lateral dret
16. Ferran Oliver Lateral dret
17. Ignasi Moreno Extrem esquerre
19. Adrià Fornés Extrem dret
20. Jairo Montes Pivot
21. Adrià Batlle Porter
22. Tomàs Bañeras Lateral esquerre
31. Pep Reixach Extrem dret
58. Esteve Ferrer Central
93. David Mach Porter
96. Carles Pouo Extrem esquerre
Cos tècnic
Pau Campos Entrenador
Lluís Ferrer Segon
Xevi Salvador Preparador físic
Esther Cassú Fisioterapeuta
Arnau Mach Fisioterapeuta
10
temporades
ha iniciat ja Pau Campos al primer equip. Cinc a primera estatal i la cinquena a plata
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)