Més esport

Xammar i Rodríguez, líders del mundial de 470

Vela. El català i el gallec han guanyat les tres regates disputades avui a Enoshima

Jordi Xammar (CN Cambrils) i Nicolás Rodríguez (CN Vigo) han protagonitzat una remuntada espectacular en la tercera jornada del mundial de classe 470, que es disputa a Enoshima (Japó), i s’han posat líders de la general. El català i el gallec han guanyat les tres regates del seu grup i assoleixen un punt d’avantatge respecte dels australians Matt Belcher i Will Ryan, campions del món el 2017 i subcampions olímpics en els Jocs de Rio de Janeiro 2016, que han fet un primer i dos segons llocs. Els italians Gaicomo Ferrari i Guilio Calabró han fet un primer, un tercer i un quart llocs i són tercers de la general. Demà es disputaran les sèries finals amb un grup únic de 26 tripulacions que lluitarà per les medalles.

En la categoria femenina, Sílvia Mas (CN Cambrils) i Patricia Cantero (CN Gran Canaria) han perdut el lideratge i han caigut al cinquè lloc de la general. La catalana i la canària han acabat en el lloc 21 en la primera mànega, posició que han descartat, però no han millorat gaire en les dues següents en finalitzar desenes i catorzenes. Ara són a deu punts del podi, liderat, de moment, per les japoneses Ai Kondo i Yoshida Miho Yoshioka. Les catalanes Bàrbara Cornudella i Sara López (CN El Ballís) han remuntat del 18è al 14è lloc després de sumar una divuitena, una vuitena i una tretzena posició en les mànegues d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)