Més esport

Catalunya s’imposa amb facilitat contra Eslovàquia (8-25)

Corfbol. L’equip de Xavi Vidal jugarà demà, contra Polònia, el proper partit en la lluita pel novè lloc del mundial de Sud-àfrica

Catalunya s’ha imposat contra Eslovàquia en el primer partit en la lluita pel novè lloc del mundial de corfbol, que es disputa a Durban (Sud-àfrica). L’equip català, que ahir dilluns havia quedat eliminat en els vuitens de final contra Portugal (15-11), ha derrotat amb facilitat el seu rival (8-25). Malgrat que Eslovàquia ha aconseguit el primer punt del partit (1-0, 1’), un parcial d’1-6 ha posat Catalunya per davant en el marcador. La diferència no ha fet més que eixamplar-se i els jugadors de Xavi Vidal han marxat al descans nou gols amunt (4-13). A l’inici de la represa, Laia Rosa ha assolit els deu gols d’avantatge (4-14), diferència que ha augmentat al final del tercer quart (7-18). Catalunya no afluixat i ha aconseguit el seu millor parcial (1-7) en l’últim quart. Miquel Gil, amb 8 cistelles, ha estat el màxim anotador del partit.

El proper rival de Catalunya serà Polònia, que s’ha imposat contra Irlanda (12-16). El partit es jugarà demà (13.45 h).