Més esport

A un punt de la primera posició

Vela. Xammar i Rodríguez cedeixen el lideratge a Belcher i Ryan, però la diferència és mínima

Jordi Xammar (CN Cambrils) i Nicolás Rodríguez van cedir ahir el lideratge del mundial de 470. El català i el gallec van guanyar la primera i la tercera mànega, però el setè lloc en la segona els va penalitzar massa i van recular fins al segon lloc de la general, a un sol punt dels nous líders, Mathew Belcher i Will Ryan. La parella australiana no va guanyar cap regata, però va combinar dos segons llocs amb un tercer que els va fer avançar fins al primer lloc de la general, amb 17 punts, un menys que Xammar i Rodríguez. El tercer lloc l’ocupen els italians. La tercera posició la van passar a ocupar els suecs Anton Dahlberg i Fredrik Bergstrom (25 punts). “Era una jornada molt important perquè era el primer dia de les finals, i estem molt contents perquè ens veiem forts”, va explicar Xammar. Demà es disputaran les tres últimes mànegues de la Sèrie Final i divendres, la Medal Race, per a la qual es classifiquen els deu primers.

En el 470 femení, Sílvia Mas (CN S’Arenal) i Patricia Cantero van caure al novè lloc en la jornada de dimarts. Havien acabat cinquenes, però una reclamació de Bàrbara Cornudella i Sara López (CN El Ballís) va fer que acabessin desqualificades de la segona mànega. Ahir van poder fer un quinzè, un quart i un setè llocs, i van remuntar una posició en la general, però ja amb poques possibilitats de fer podi. Cornudella i López van encadenar un setè amb dos setzens llocs i són tretzenes en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)