Més esport

Gran remuntada de Catalunya

Corfbol. Derrota Polònia (14-15) amb un gol d’or d’Alba Rosa després d’igualar un 11-7 advers en el tercer quart i lluitarà per la novena plaça del mundial demà contra Anglaterra (19 h)

La selecció catalana de corfbol va derrotar ahir Polònia (14-15) en el mundial de Sud-àfrica amb un gol d’or d’Alba Rosa i lluitarà per la novena plaça demà contra Anglaterra (19 h). Els de Xavi Vidal van anar a remolc durant molts minuts –perdien 4-3 al final del primer quart i 8-6 a la mitja part– fins al punt que durant el tercer quart Polònia manava per 11-7. Catalunya va igualar el resultat en quatre minuts d’inspiració –11-11 al final del quart– i en l’últim període va gaudir fins i tot d’un parell d’avantatges. El gol d’or molt celebrat de Rosa situa Catalunya entre les deu millors seleccions del món. Instants abans, Javi Navarro, la figura absoluta amb 7 gols, hauria pogut sentenciar de penal.

Marc Castillo, de penal, va donar el primer avantatge des de l’1-2 (11-12) i Jessica Lechuga es va quedar a mil·límetres d’ampliar la renda. Catalunya va perdonar i Polònia va capgirar el resultat (13-12) a quatre minuts del final. Javi Navarro va replicar en la següent acció. Marc Castillo hauria pogut donar la victòria en el darrer minut (13-14), però Izabela Kolodziejczyk va forçar el gol d’or (14-14).