Ciclisme

Mas, confirmat al Movistar

Ciclisme. L’equip del World Tour comença a reforçar-se després que Mikel Landa, Nairo Quintana i Richard Carapaz hagin decidit canviar d’aires a partir del 2020

El Movistar va confirmar ahir la incorporació del ciclista d’Artà Enric Mas (1995), que serà un dels líders de l’equip en les grans voltes després de la marxa de Mikel Landa (Bahrain) i Nairo Quintana (Arkea). Mas va debutar al juliol en el Tour de França a les files del Deceuninck-Quick Step però es va destapar com a gran figura internacional en la Vuelta a Espanya del 2018, quan va ser segon en la general i va guanyar una de les etapes dels Pirineus.

Mas, que es va formar a la Fundació Alberto Contador, va fer el salt al professionalisme el 2015 i s’ha reivindicat com un dels escaladors de futur amb l’avantatge que resisteix perfectament en les contrarellotges. Al Tour, on va ser el tercer en la classificació dels joves, va estar al costat d’Alaphilippe quan el francès defensava el lideratge en les etapes més dures dels Alps.

Vincenzo Nibali (34 anys), per la seva banda, va anunciar ahir que el 2020 correrà a les files del Trek-Segafredo, juntament amb el seu germà Antonio. Nibali ha estat un dels set únics corredors de la història capaços de guanyar les tres grans voltes: Vuelta (2010), Tour (2014) i Giro (2013 i 2016).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)