Més esport

Xammar i Rodríguez es queden amb la plata en el mundial de 470

Vela. El català i el gallec fan un fora de línia en la Medal Race i el títol és pels australians Belcher i Ryan. Mas i Cantero acaben cinquenes en la general femenina

Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez guanyen la medalla de plata en el mundial de la classe 470 que ha finalitzat a la localitat japonesa d’Enoshima. El català i el gallec no estan afortunats en la Medal Race que ha decidit les posicions del podi. Un fora de línia els penalitza i els fa perdre la primera posició de la general que ocupaven abans de la sortida. El títol mundial i la medalla d’or se l’emporten els australians Mathew Belcher i Will Ryan que acaben tercers la regata definitiva i ocupen la primera posició amb 30 punts. Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez es situen en la segona posició amb 45 punts, mentre que completen el podi els suecs Anton Dahlberg i Fredik Bergström després de guanyar la Medal Race definitiva i acabar amb 54 punts.

En el 470 femení la barcelonina Sílvia Mas i la canaria Patrica Cantero acaben cinquenes després d’ocupar la desena posició en la Medal Race que han disputat les deu primeres de la general. El títol mundial el guanyen les britàniques Hannah Mills i Eilidh McIntyre amb 62 punts, només tres menys que les japoneses Ai Kondo i Miho Yoshioka (65). Sílvia Mas i Patricia Cantero acaben en el cinquè lloc amb 94 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)