Més esport

Catalunya acaba desena el mundial de Durban

Corfbol. Ha perdut el partit pel novè lloc contra Anglaterra (15-19)

La selecció catalana de corfbol ha perdut contra Anglaterra el partit pel novè lloc del mundial de Durban (Sud-àfrica) i acaba la competició desè. Els jugadors de Xavi Vidal han protagonitzat un partit vibrant i amb moltes alternatives contra l’equip anglès, que en els últims minuts ha estat més encertat i s’ha imposat 15-19.

Catalunya tanca la competició amb un balanç de quatre victòries i tres derrotes. En la fase regular, va acabar tercer del grup A, amb una victòria (contra Nova Zelanda) i dues derrotes (contra la República Txeca i Holanda). Això li va donar el dret a disputar els vuitens de final contra Portugal, primera del grup E, però va perdre l’enfrontament i va jugar la fase pel novè lloc. Catalunya havia guanyat els dos primers partits d’aquesta fase (contra Eslovàquia i Polònia), però finalment no ha pogut superar Anglaterra en el partit definitiu pel novè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)