Ciclisme

Jofre Cullell es consolida al podi de la copa del món

Ciclisme. El corredor del Megamo repeteix la tercera posició de fa una setmana a Val di Sole, a la cursa de Lenzerheide, i té més a prop l’objectiu d’acabar entre els tres primers de la general

Jofre Cullell (Megamo) ha pujat al podi de la copa del món d’XCO per tercer cop aquest 2019 –quart des qie corre com a sub-23–, després de ser segon a Vallnord (Andorra) el mes de juliol i a tercer a Val di Sole fa tot just una setmana.

Aquesta tarda a Lenzerheide, en la darrera cursa de la cita suïssa i la que tancava el calendari europeu de la temporada –queden el mundial al Canadà i la darrera copa del món, als Estats Units–; Cullell ha tornat a acabar tercer darrere els dos grans dominadors de la categoria sub-23, que el 2020 ja fan el salt a l’absoluta. El suís Filippo Colombo, segon a Val di Sole fa una setmana, ha guanyat la cursa davant el romanès establert a La Rioja Vlad Dascalu, campió d’Europa, vencedor de les darreres curses i líder de la general de la copa del món.

Cullell ha acabat a mig minut dels dos primers, que s’han jugat el triomf a l’esprint i, en la general, es consolida en la tercera posició en el segon any a la categoria en la què hi estarà quatre temporades. L’italià Simone Avondetto ha entrat quart a 47 segons del corredor de Santa Coloma de Farners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)