Handbol

Un clàssic de l’estiu contra el Montpeller

Handbol. El Barça juga avui (20.30 h) el segon partit amistós de pretemporada en terres occitanes en un duel amb molts retrobaments

El Barça afronta avui (20.30 h) el segon partit de pretemporada a la pista del Sud de France Arena de Montpeller. Després de la derrota contra el Kiel (33-29), l’equip de Xavi Pascual tornarà a calibrar l’evolució dels entrenaments contra un rival habitual de cada estiu i en un partit de retrobaments per totes dues bandes. Ludovic Fàbregas i Jure Dolenec recordaran el seu passat en el club occità, que ara té a les seves files els exjugadors blaugrana Gilberto Duarte i Yanis Lenne. A més dels quinze jugadors del primer equip disponibles (tots menys Petrus i Mortensen), també estan convocats pel partit Albert Pujol i Pau Oliveras, del filial.

Àlex Pascual, lesionat

D’altra banda, Daniel Fernández (Barça B) va substituir el seu company d’equip Àlex Pascual en la selecció espanyola que disputa el mundial juvenil a Macedònia. L’extrem barceloní es va donar un cop a l’espatlla esquerre després d’una caiguda en el partit contra Xile i ja no jugarà el que resta de campionat. La selecció d’Alberto Suárez disputarà avui els vuitens de final contra Suècia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)