El Fraikin guanya el Sarrià (17-18) i es classifica per a la final de la supercopa catalana

Handbol. Àlex Márquez ha fet el gol de la victòria per a l’equip vallesà en l’últim segon de partit

El Fraikin Granollers ha suat de valent per classificar-se per a la final de la supercopa catalana d’handbol. L’equip d’Antonio Rama s’ha imposat amb penes i treballs, amb un gol d’Àlex Márquez en l’últim segon de partit, en les semifinals contra el Sarrià (17-18), un equip que la temporada passada jugava a la primera estatal, dues categories per sota de la dels vallesans. L’altra finalista sortirà de la semifinal que La Roca i el Barça Lassa jugaran dimarts.

Fins a 53 minuts li ha costat al Fraikin aconseguir el seu primer avantatge. El Sarrià ha sorprès amb un parcial de 5-1 (14’) gràcies a l’efectivitat en les contres i a l’eficàcia de Pau Guitart –que ha fet un gran partit– sota els tres pals. Al Granollers li ha costat Déu i ajut marcar gols –Adrià Figueras ha fet el primer en el tretzè minut– i s’ha posat dintre del partit molt a poc a poc. Oswaldo (24’) ha retallat la diferència al mínim (7-6), però el Sarrià ha aconseguit marxar al descans amb domini (8-7).

Amb una altra bona sortida dels homes de Salva Puig, exjugador del Granollers, el Sarrià ha recuperat tres gols de marge (13-10, 45’). Els vallesans han reaccionat amb un parcial de 0-3 per aconseguir el primer empat des de l’inici del partit. Adrià Martínez ha aconseguit el primer avantatge per al Fraikin en el minut 53 (14-15). Quan pitjor ho tenia el Sarrià (14-16), Joan Pòrtulas ha fet tres gols consecutius i ha tornat la il·lusió als locals (17-16) a un minut i mig del final del partit. Oswaldo ha empatat de penal a 50 segons del final (17-17). En la jugada següent Pere Arnau ha provat el llançament però el porter del Granollers ha tret la mà. Els vallesans han tingut pocs segons per treballar l’última jugada, però Márquez, sobre el límit de la botzina, ha fet el gol de la victòria.