Tennis

Keys guanya a Cincinnati

Tennis. La nord-americana es va imposar 7-5 i 7-6 a la seva rival russa i es va endur el títol més important de la seva carrera

Madison Keys va imposar-se a Svetlana Kuznetsova en la final del Masters 1.000 de Cincinnati (7-5 i 7-6) i es va endur el títol més important de la seva carrera. La jugadora nord-americana, de 24 anys i finalista en l’obert dels Estats Units 2017, era la setzena cap de sèrie del torneig i es va endur el segon títol de la temporada després d’imposar-se, l’abril passat, a Charleston. Aquesta és la quarta victòria de Keys sobre la seva rival russa en quatre partits. En el moment de tancar aquesta edició el rus Daniil Medvedev dominava la final d’homes contra el belga David Goffin (7-6).

Badosa, prèvia als EUA

Paula Badosa debutarà en la fase prèvia de l’obert dels Estats Units contra la taiwanesa En-Shuo Liang. L’empordanesa ja va classificar-se per als quadres principals de l’obert d’Austràlia i Wimbledon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)