Handbol

Inici del Banyoles, amb procés de selecció

Handbol. Sergi Baguer comença la preparació per a la 1a estatal amb els tres equips sèniors del club alhora i quatre amistosos, dos dels quals amb el Bordils i el Sarrià. “Serà la manera de conèixer els jugadors i que ells em coneguin a mi”, diu

“El que fem aquesta setmana és entrenar els tres equips sèniors. Som una trentena en diferents grups de treball i també serà la manera de conèixer els jugadors i que ells em coneguin a mi”, diu Sergi Baguer, que des d’ahir al vespre prepara el debut amb el Banyoles a la 1a estatal. La setmana que ve l’equip disputarà els seus primers amistosos, el dimarts 27 amb el Bordils i dissabte 31 amb el Sant Cugat (1a estatal). “No serà només que vinguin als entrenaments, sinó veure la preparació física i la feina que s’ha fet”, posa en context l’entrenador, que arriba a la capital del Pla de l’Estany per cobrir el lloc de Gerard Espígol, el tècnic de l’ascens i des que l’equip va baixar de la categoria estatal, a la qual llavors va accedir als despatxos.

El Banyoles farà una darrera càrrega competitiva de preparació el divendres 6 de setembre amb el Sarrià, de plata, i l’endemà amb el Mataró, de la 1a estatal.

Quim Oliva és l’entrenador del segon equip banyolí, que jugarà a la 2a catalana, i Eric Saiz, el del tercer, a 3a. Tots dos tenen com a objectiu pujar i el del primer equip és mantenir per primer cop la categoria, a la qual han pujat, també per primer cop, per mèrits esportius. Rafael Pato és l’ajudant de Baguer, que ja feia d’assistent d’Espígol. Nil Cruells s’incorpora a la preparació física.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)