Més esport

Martí, a la final del K4 1.000

Piragüisme. El banyolí i els seus companys acaben tercers de la primera eliminatòria en l’inici del mundial de Szeged. La barcelonina Elvira passa a la semifinal de KL3 200 del paracanoe

El banyolí Albert Martí es va classificar per A la final del K4 1.000 m en la primera jornada del mundial que es disputa a la localitat hongaresa de Szeged. Alberti Martí i els seus tres companys de bot, l’asturià Pedro Vázquez, el gallec Iago Monteagudo i el basc Aitor Gorrotxetegi, van acabar en la tercera posició de la primera eliminatòria amb un temps de 3:06.28 i van passar directament a la final. La seva sortida va ser molt bona i es van posar al davant juntament amb Alemanya. A la meitat de la prova van passar tercers per darrere Rússia i amb menys d’un segon d’avantatge sobre la República Txeca. A falta de 250 m el bot estatal havia deixat els txecs a més de dos segons i tenia assegurada la tercera plaça. El primer lloc va ser per a Alemanya amb 2:57.88, segona va ser Rússia amb 2:59.67 i Espanya va ocupar la tercera posició –els tres primers van accedir directament a la final–, amb 3:06.28. Els txecs van ser quarts a més de cinc segons. La segona eliminatòria va ser més disputada i es van fer millors temps. Eslovàquia va guanyar amb 2:54.90. La final es disputarà demà.

En paracanoe la barcelonina Sílvia Elvira es va classificar per a la semifinal de KL3 200 m després d’ocupar la setena posició de la seva eliminatòria. La barcelonina va fer un temps de 55.67, el vint-i-unè de les que van accedir a la segona fase de la prova. En la jornada d’avui disputarà la seva semifinal.

Els altres dos catalans que competeixen en aquest mundial entraran en acció aquest matí. El lleidatà Saúl Craviotto disputarà les eliminatòries del K4 500 m i la banyolina Laia Pèlachs les dels K2 500 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)