Futbol sala

El Barça presenta Daniel, el seu únic fitxatge

Futbol sala. L’ala brasiler explica que pot aportar experiència i que arriba per guanyar títols

El FC Barcelona presenta l’ala Daniel Shiraishi com a nou jugador blaugrana. El brasiler ja fa uns dies que està entrenant amb els seus nous companys i ha jugat un parell d’amistosos. L’únic fitxatge del Barça per aquesta temporada es mostra content d’haver arribat a Barcelona i afirma: “Crec que tinc moltes coses que aportar al club. He vingut aquí per guanyar, treballar i aportar la meva experiència”. Daniel explica que volia un nou repte i que per això ha decidit venir. En la presentació han estat presents Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable del futbol sala, Albert Soler, director de l’àrea d’esports professionals i Txus Lahoz, mànager de la secció.

Albert Soler diu que l’incorporació de Daniel respon al repte: “de tornar-ho a guanyar tot, especialment una copa d’Europa que ens fa especial il·lusió”. Txus Lahoz explica que la plantilla ha funcionat bé la temporada passada i només havien de fer un petit retoc, i diu del brasiler: “Daniel ens aportarà molt, des d’experiència fins a competitivitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)